Érzéstelenítő krém

Tetoválás, Mezoterápia, Szőrtelenítés

Az érzéstelenítő krém elviselhetőbbé teszi a fájdalmas bőr kezeléseket az Ön és egyaránt a ügyfelei számára is. A szépségnek nem kell fájnia…

Mire jó az érzéstelenítő krém?

  • Tetoválás
  • Permanens make-up (PMU, microblading)
  • Derma henger – mezoterápia
  • Szőrtelenítés
  • Injekció a bőrbe
  • Fájdalmas bőr kezelése
  • Piercing
  • A tetoválás lézeres eltávolítása

Hogyan működik?

A krém lidokaint tartalmaz, mely helyi érzéstelenítő. Úgy fejti ki hatását, hogy megállítja az idegszignálok átvitelét az agyba. A lidokain krém jelentősen csökkenti a fájdalmat a bőrkozmetikai beavatkozások során. A lidokaint tartalmazó krém mélyebben behatol a bőrrétegekbe, csillapítja a fájdalmat és javítsa az ügyfél beavatkozási folyamatát. A krémet elég rákenni a kezelendő részre, hagyni 20 percig, amíg az érzéstelenítő krém beszívódik a bőrbe. A fennmaradó krémréteget törölje le egy törölközővel. A bőre most készen áll a kezelésre.

Korlátozza az ügyfele idegeskedését..

Amennyiben emberekkel dolgozik együtt, jól tudja, hogy nem mindenki egyformán bírja a fájdalmat. Néhány új ügyfél azért nem tér vissza, mivel fájdalmas emlékei vannak az első kezelésről. Elég a krémet rákenni a tapasztalatlan ügyfélre és kellemesebbé tenni az első kezelést. Ezzel biztosítani fogja, hogy az ügyfél kevésbé fog mozogni és azt is, hogy újra alá veti magát a kezelésnek.

Összehasonlítás a konkurens krémekkel

DermacainTKTX
Lidokain tartalom 15,6%Lidokain tartalom 7%
Minőségi krém Dél-KoreábólKínában készült
30 gramm 8350 forintért10 gramm 3500 forintért

Honnan származik az érzéstelenítő krém?

A krém Dél-Kóreában a Biopharma laboratóriumokban lett kifejlesztve. A termékeik minőségéért garanciát vállalunk. Két éve forgalmazzuk a krémet és még nem hallottunk negatív véleményt a Dermacain krémre.

Milyenek a mellékhatások?

A leggyakoribb mellékhatások közé tartozik a viszketegség, vagy a kezelt bőrterületen a pillanatnyi színelváltozás. Az allergikus reakciók a lidokainra nagyon ritkán fordulnak elő.

Az ügyfél elégedettsége

Elsődleges számunkra az ügyfelei és az ügyfeleink elégedettsége. Arra törekszünk, hogy a kézbesített krém a legmagasabb érzéstelenítő anyagot tartalmazza a piacon kínáltak közül, hogy az ügyfelek a lehető legkellemesebb kezelésben részesüljenek. Az ügyfeleinket nagyra értékeljük, ezért mindig visszatérnek hozzánk.

Ingyenes szállítás

Érzéstelenítő krém

Minden érzéstelenítő krémet tartalmazó csomag a lehető leghamarabb (lehetőség szerint a rendelés napján) kiszállításra kerül.

A szállítás Ingyenes.

A fizetés Bankkártyával vagy PayPal-lal történik.

 

 

Válasszon a termékekből

 

Érzéstelenítő krém

Érzéstelenítő krém

 

 

 

 

 

 

Érzéstelenítő krémÉrzéstelenítő krém